Minden megyeszékhelyen hallható a Rádió 1

Kaposvár csatlakozásával júniustól az ország összes megyeszékhelyén hallható a Rádió 1. A Balázséknak és az igazi mai slágereknek otthont adó hálózat a fővárosban és országosan is nagyon népszerű, a fiatal felnőttek kedvenc adója.

Június 2-án elindult a 99.9 Rádió 1 Kaposvár adása, ezzel a rádiós hálózat immár  Budapesten és minden megyeszékhelyen elérhető. A Rádió 1 a fiatal felnőttek kedvenc adója, piacvezető országosan a 15-39 éves korosztály körében teljes napon és a reggeli sávban egyaránt.

A budapesti 15-39 éves fiatal felnőttek körében többen hallgatják a Rádió 1-et, mint az összes többi mért rádiócsatornát együttvéve.

A reggeli műsorsávban Balázsék napindító műsora verhetetlen, de a délutánok és az esték is a hallgatók kedvencei. Előbb Cooky szórakoztatja a közönséget, majd a Disco’sHit lemezlovasai keverik az igazi mai slágereket, az estéket pedig az ország legnépszerűbb és legkeresettebb DJ-i zárják a DJ Factory-val.

 

A Rádió 1 reklámidejének kizárólagos értékesítője a MediaTime, az egyetlen rádiós sales house, amely rendelkezik országos és minden megyeszékhelyre/régióra kiterjedő reklámértékesítési jogokkal. A sales house ezzel minden célcsoportra és régióra képes hatékony rádiós reklámfelületet biztosítani.

Partnereink

 

Kapcsolat

Írjon nekünk:
hirdetes@mediatime.hu

1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.

+36204500550