Szakmai portált indított a MediaTime

Elindult a Magyarország legnagyobb kereskedelmi rádióinak reklámértékesítését végző sales house, a MediaTime weboldala, a mediatime.hu. A portálon a rádiós piaccal kapcsolatos friss híreket olvashatnak és aktuális hallgatottsági adatok között is böngészhetnek a szakmai érdeklődők.

A mediatime.hu oldalon elérhetőek lesznek a MediaTime által értékesített rádiókkal kapcsolatos hírek, információk, változások, és az üzleti hírlevelek küldése is a rendszeren keresztül történik majd. A hallgatottsági adatokon kívül aktuális frekvencialistát is találnak majd az érdeklődők.

A MediaTime partnere lesz a Helyi Rádiók Országos Egyesületének, ennek keretében közösen segítik majd a regionális, helyi rádiók szakmai munkáját.

 

Aktuális hírek

Velencén és Tatabányán is szól a Rádió1

2019. január 27-én Velencén sikeresen elindult az FM 90,4 frekvencia. A  csatorna a Rádió 1 hálózatához kapcsolódik, a megszokott hálózatos működésben, naponta 4 óra 40 percben helyi adást sugároz. A Velencei tó környékén élők számára ezzel elérhetővé váltak Balázsék, az ország legnépszerűbb lemezlovasai és az igazi, mai slágerek.

Február 4-én az FM 96,7 frekvencián Tatabányán is elindult a Rádió 1, ezzel - Kaposvár kivételével - minden megyeszékhelyen hallható a hálózatos rádió. A kaposvári hallgatók várhatóan márciustól élvezhetik majd a Rádió 1 adását.

Partnereink

 

Kapcsolat

Írjon nekünk:
hirdetes@mediatime.hu

1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.

+36204500550